Betalen

Veilig betalen  bij Connectedwatch.nl

Connectedwatch.nl is 100% veilig. Nadat je een betaalmethode hebt gekozen, kom je in een beveiligde omgeving. Jouw gegevens worden versleuteld en zijn niet zichtbaar voor derden. Je herkent de beveiligde omgeving aan de https:// voor het internetadres (bijvoorbeeld: https://www.voorbeeldsite.nl).

iDEAL

iDEAL is een zeer veilige, online betaalmethode, ontwikkeld door de Nederlandse banken Rabobank, ABN Amro, SNS, ING en Fortis. Als je ervoor kiest te betalen via iDEAL, wordt je na het afronden van jouw bestelling direct doorverwezen naar de online omgeving van je eigen bank. Via internetbankieren kun je de betaling direct voltooien. Indien gewenst ontvang je een betalingsbevestiging per e-mail.

Bankoverschrijving

Je betaalt vooruit via een bankoverschrijving. neem hiervoor contact op met connectedwatch via de klantenservice. De bestelling wordt dan handmatig voor u aangemaakt en krijgt per Email orderbevestiging en Factuur toegestuurd als de betaling in ontvangen.

PayPal of creditcard

Via PayPal kun je veilig online betalen met je creditcard van Visa, Mastercard of American Express. Als je ervoor kiest te betalen via creditcard, wordt je na het afronden van jouw bestelling direct doorverwezen naar de beveiligde internetomgeving van PayPal. Het is niet noodzakelijk om een Paypal-account te hebben. Bestellen zonder account is mogelijk.