Verzenden

Levertijd & verzendkosten

Wij van connectedwatch.nl doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis af te leveren. Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt en je ontvangt de factuur via de mail als de bestelling is verzonden.  

Helaas lukt het niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Vooral gezien de huidige drukte bij de pakketdiensten onze excuses daarvoor.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten:

  • In Nederland ALTIJD gratis verzending
  • onder de €100,- is verzending €4,99 naar België
  • Boven de €100,- is verzending GRATIS naar België 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Wij werken met verschillende verzenddiensten. Zo kan het zijn dat je pakketje ook s'avonds of op zaterdag wordt geleverd.

Lokale bezorging

Ook kan je kiezen voor lokale bezorging als je voldoet aan de gestelde voorwaarde. Na het invoeren van je adres gegevens kun je kiezen uit lokale bezorging of standaard bezorging. Wij van connectedwatch.nl zullen dan contact opnemen om een leveringsdatum en tijd af te spreken.  

Als blijkt dat verzending per post alsnog sneller is dan lokale bezorging passen wij dit automatisch voor je aan. Wil je dat niet en alsnog voor lokale bezorging kiezen kun je dit aangeven bij uw bestelling.