Bestellen

Hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling

Heb je vragen over het plaatsen van je bestelling of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij je met het maken van je bestelling. Wij kunnen ook handmatig een bestelling plaatsen dan kunt je telefonisch contact met ons opnemen. De betaling dien je wel zelfstandig te voldoen; om privacyredenen zijn wij niet gemachtigd je hierbij te helpen. Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Informatie en advies

Neem voor meer informatie of advies over producten contact met ons op. 

Orderstatus

Connectedwatch.nl houd je per e-mail op de hoogte van de status van je bestelling. Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestiging. Ook krijg je bericht als wij jouw pakket hebben verzonden. Twijfel je of jouw bestelling goed is overgekomen? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice kan dit direct voor je nakijken.

Bestelling annuleren of wijzigen

Probeer zo snel mogelijk contact op te nemen met connectedwatch.nl zodat wij dit voor u kunnen aanpassen.

 

Veilig betalen bij Connectedwatch.nl

Connectedwatch.nl is 100% veilig. Nadat je een betaalmethode hebt gekozen, kom je in een beveiligde omgeving. Jouw gegevens worden versleuteld en zijn niet zichtbaar voor derden. Je herkent de beveiligde omgeving aan de https:// voor het internetadres (bijvoorbeeld: https://voorbeeld.nl